Oferte speciale

File de somon cu piper rosu si lamaie

 

GRATIS! O sticla de Francusa la doua portii comandate.

31,00 RON

Snitel de porc cu cartofi

 

Desertul casei gratuit la fiecare portie comandata

19,00 RON

Happy Hours 12-15

50% reducere la orice marca de vin, de luni pana joi

Mic dejun

 

Bufet suedez, patiserie, ceai, cafea, sucuri naturale

24,00 RON

Pizza Calzone

 

Comanzi o pizza Calzone si primesti o a doua gratis.

29,00 RON

Cotlet la gratar

 

Cotlet la gratar cu cartofi fierti si legume. Doar 11 RON in fiecare zi dupa 19h.

11,00 RON

Invitati surpriza in fiecare seara de vineri si sambata

Happy hour de luni pana vineri intre 12.00 si 15.00

Zece la suta reducere pentru clientii fideli

Peste 150 de specialitati culinare din care sa alegeti

Login

Rezervare rapida

Restaurantul nostru, situat într-o zona linistita a orasului, va ofera pe parcursul întregului an, o paleta larga de servicii care sa va permita sa petreceti cateva ore de relaxare intr-o atmosfera marcata de confort si gastronomie de inalta clasa. Dupa mai bine de cinci ani de existenta, perioada in care am primit nenumarate aprecieri din partea celor care ne-au trecut pragul, putem spune, fara sa exageram, ca va putem garanta standarde foarte inalte de calitate pentru diverse tipuri de evenimente pe care ati dori sa le organizati.

Pranz sau cina de afaceri.

Daca doriti sa organizati o întalnire de afaceri impreuna cu partenerii veniti in vizita in oras va stam la dispozitie atat pentru pranz cat si pentru cina si va oferim in plus posibilitatea stabilirii unui meniu personalizat pentru gusturile invitatilor Dvs. La cerere putem asigura mici surprize culinare sau cadouri pe care sa le oferiti oaspetilor, la plecare.

Cina romantica.

Atunci cand doriti sa celebrati alaturi de persoana iubita un eveniment important din viata puteti apela la noi fara nici o grija. In afara posibilitatii de a personaliza meniul in raport cu evenimentul ne ocupam si de asigurarea unui cadru discret dar in acelasi timp surprinzător pentru partenera sau partenerul Dvs.

Petreceri private, mese de familie.

Colaboratorii nostri externi impreuna cu personalul restaurantului nostru va scapa de orice grija atunci cand doriti sa organizati o petrecere sau o masa de familie. Nu mai pierdeti timpul acasa carand si spaland vase, cautand sticle de bautură sau schimband discuri cu muzică.Veniti la noi si veti petrece relaxati cu prietenii sau familia, va asiguram un DJ profesionist, fotograf si decoram sala astfel incat sa reflecte cat mai bine evenimentul.

Catering, livrari la domiciliu sau ReadyToGo.

In cazul in care doriti sa organizati la domiciliu o masa cu prieteni foarte buni puteti apela cu incredere la noi pentru a comanda un meniu de care isi vor aduce aminte peste ani. Daca e nevoie va putem asigura si personal care sa serveasca si sa debaraseze astfel incat dumneavoastra sa va puteti bucura in tihna de prezenta celor apropiati.