Comenzi la domiciliu

Rezervari online

Salonul rosu

Mancaruri traditionale

Bucatari cu experienta

 
CASA TRADITIILOR CULINARE
Adresa
Str. Rece nr. 8
Cod Postal
700054
Tara
Romania
Judet
Iasi
Localitate
Iasi
Oras
Iasi
Telefon
+40 - 232 - 271 294
Mobile
+40 - 744 - 321 676
Adresa Email
info@restaurant-online.ro
 
 

Restaurantul nostru, situat într-o zona linistita a orasului, va ofera pe parcursul intregului an, o paleta larga de servicii care sa va permita sa petreceti cateva ore de relaxare intr-o atmosfera marcata de confort si gastronomie de inalta clasa. Dupa mai bine de cinci ani de existenta, perioada in care am primit nenumarate aprecieri din partea celor care ne-au trecut pragul, putem spune, fara sa exageram, ca va putem garanta standarde foarte inalte de calitate pentru diverse tipuri de evenimente pe care ati dori sa le organizati.

Restaurantul nostru si-a deschis portile in urma cu cinci ani si de atunci am primit peste 15 mii de oaspeti care au savurat preparatele noastre originale si calitatea serviciilor oferite.

De la bucatarie traditionala romaneasca pana la preparate specifice bucatariei internationale aveti o gama foarte larga de alegeri care sa va asigure satisfacerea celor mai exigente gusturi.

Specialitatile restaurantului nostru sunt o serie de produse pentru care bucatarii nostri au primit distinctii nationale si internationale: